Вучето търси виновника, който тормози последните останали девственици

virgin-billboard1

Седим си със сестра ми една гореща юлска вечер на терасата на благоевградския ни апартамент край реката, пием “облаци” със салата и никак не се наслаждаваме на веселата детска глъч, която кънти из махалата.

Разбира се, похвално е, че децата са навън и упражняват мускулатурата и на долните си крайници вместо само тази на двата си палеца, докато играят Battlefield и Call of Duty, обаче бихме предпочели да не слушаме как третокласници се псуват на майка и си викат “п**рас”. Не че ние сме расли в Уиндзор и не сме се ритали, обиждали и плюли, докато играем на “Стражари и Апаши” пред блока, ама това тяхното е направо безобразие. Тъкмо си фантазирам как се надвесвам над парапета и церемониално изливам върху главата на деветгодишните гейчета една тенджера супа от вчера (която и без това изобщо не ми се беше получила), когато от транса ме изважда една идея по-нестандартна обида от другите:

Млъкни, ма Виолето! Виж се каква си девствена и тогава пискай, че Иво те е погледнал. Баш пък тебе ще погледне!

Знам я аз акселарацията, ясна ми е напълно. И даже я уважавам заради това, което прави с телата на човешките индивиди. На практика вече можеш да пратиш 13-годишния си син да купи една каса мастика и водка за гостите, понеже няма и да се сетят да му поискат лична карта. Не само защото на продавачите не им пука на кого продават алкохол, ами и защото на ръст е като 19-годишен. Обаче издължаването на тялото води до неизбежното правопропорциално забързване на биологичните процеси в него.

Още на: https://mamamia.bg/v-spalnyata/devstvenostta-li-e-naj-moderniyat-porok/

3,545 total views, 17 views today

Related posts

Leave a Comment